Εισαγωγικό

 

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα www.ploutarchou.com.cy Σε αυτό το χώρο θα δημοσιεύονται διάφορα άρθρα που αφορούν τα ασφαλιστικά δρώμενα στη χώρα μας με σκοπό να αποτελέσει πηγή συνεχούς ενημέρωσης και επιμόρφωσης για θέματα που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον ασφαλιστικό τομέα. Αυτές οι δημοσιεύεις, αποτελούν μια προσφορά προς όλους όσοι ενδιαφέρονται, ασχολούνται ή με οποιονδήποτε τρόπο επηρεάζονται κατά την καθημερινή τους ενασχόληση από νομικά, ασφαλιστικά ή άλλα συναφή θέματα.

 

Οι σημαντικές και ενίοτε επιβαλλόμενες εξελίξεις στον ασφαλιστικό τομέα με τις συχνές τροποποιήσεις στις ασφαλιστικές και συναφείς νομοθεσίες, οι αναγκαίες αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο λόγω εναρμόνισης με Ευρωπαϊκές Οδηγίες και Κανονισμούς, οι αποφάσεις των Δικαστηρίων τόσο όσον αφορά την ερμηνεία νόμων και ασφαλιστικών όρων, όσο και αναφορικά με τις επιδικαζόμενες αποζημιώσεις, αποτελούν το κίνητρο αλλά και την πρόκληση για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το αντικείμενο για ανάληψη τέτοιων πρωτοβουλιών.

 

Θεωρούμε άλλωστε καθήκον πρός όλους είτε ασχολούνται και εργοδοτούνται στην ασφαλιστική βιομηχανία είτε όχι, να μοιραζόμαστε μαζί τους θέματα που τους αφορούν ή τους επηρεάζουν γιατί έτσι πιστεύουμε ότι συμβάλλουμε στη βελτίωση των προσφερομένων υπηρεσιών, αλλά πρώτιστα στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

 

Το μέρος αυτό της ιστοσελίδας μας θα ανανεώνεται και θα επικαιροποιείται συνεχώς, θα παρακολουθεί και θα ενημερώνει για τις οποιεσδήποτε εξελίξεις στον ασφαλιστικό αλλά και άλλους συναφείς τομείς. Μεταξύ άλλων, θα ασχολείται και θα περιλαμβάνει νέες τροποποιήσεις στη νομοθεσία και στη νομολογία των δικαστηρίων, θα δημοσιεύονται σχόλια, παρατηρήσεις και απόψεις σε θέματα που απασχολούν κατά καιρούς τον ασφαλιστικό κόσμο, καθώς επίσης θα φιλοξενούνται αποσπάσματα από διαλέξεις και άρθρα νομικού και ασφαλιστικού περιεχομένου.

 

Καλωσορίζοντάς σας σε αυτή τη νέα μας πρωτοβουλία, ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθούμε θετικά στις δικές σας προσδοκίες.

Για τα δικά σας σχόλια και εισηγήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@ploutarchou.com

 

Με εκτίμηση,

Χρίστος Πλουτάρχου

ploutarchou claims consulting

Copyright © 2018, Ploutarchou Consultants

Powered  by WizAD Interactive